30 Haziran 2013 Pazar

Tuvalet uzerinde 2.5 yıl!

Yaşanmış ilginç olaylar
   
Tuvalet üzerinde 2.5 yıl!

Tam 2 buçuk yıl boyunca tuvaletin üzerinde oturduğu ortaya çıkan kadının öne sürdüğü neden şaşırttı.
Daily Mail’deki bir habere göre, Singapur’da yaşayan Mee Yan Leong isimli kadın, 25 Mart 2009 tarihinde oturduğu tuvaletten tam 902 gün boyunca kalkmadı.

Yemek yeme gibi ihtiyaçlarını burada karşılayan 58 yaşındaki kadın, garip davranışının nedenini ise, “bir gücün beni ele geçirdiğini hissettim” şeklinde açıklayarak, bu ‘gücün’ tam olarak ne olduğunu anlayamadığını ifade etti. Mee Yan Leong’un eşi Kian Ann Ong ise eşinin tuvalette oturduğu süre boyunca çıplak olduğunu, yalnızca 18 kere duş aldığını ve bu zamanların kadının tuvaletten kalktığı nadir anlar olduğunu söyledi. Ong, eşinin tuvaleti terk ettiği halde ‘insanların kendisine taş ve tazyikli suyla saldıracağı’ korkusu taşıdığını belirtti. Mee Yan Leong, 2 buçuk sene boyunca 27 yaşındaki oğluyla bile konuşmadı.

Eşi hakkında endişelenmeye başlayan Ong, en sonunda acil servisi arayarak yetkilileri çağırdı. Kadını zorla tuvaletten kaldıran acil servis ekibi, onu bir havluya sararak hastaneye götürmeyi başardı. Leong burada tedaviye alındı.

 ilginc olaylar , ilginc videolar , ilginc bilgiler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder